Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Tessan 
2009-08-15 23:08
Nu har Sol varit på sin första Cruising med oss Hon skötte sig galant och va så duktig så hon till och med la sig och sov när vi åt hamburgare där
Gordon fick stanna hemma med hundvakten.

Nu sover Sol sött, det var jobbigt och vara på cruising tycker hon haha
Ha det bäst
Tessan 
2009-07-05 21:29
Tack själv, det var mysigt. Har nyss proppat i mig dom Tigermuffins som blev kvar, dom va MYCKET goda
Förstår att dom somnade direkt sen. Dom va superduktiga och framåt.
Ha det gott och Gordon vill att du ger Sol en puss ifrån han
Thina hemsida 
2009-05-08 21:08
Tack. Bra jag gick in här innan bilder på valparna kom. Vill vill vill men har tyvärr inte plats för fler. Kommer att återkomma om 8 veckor o hoppas då att alla är sålda.

Grattis till valparna.
Thina o Delfi hemsida 
2009-05-02 15:02
Hej

Skulle bara tala om att Delfi numera heter. LPI Mog-Ur's Mrs Delphinium
Hoppas allt är bra med er alla.
Kram Thina o Delfi
Anna,Fiasko & Pyton igen hemsida 
2009-03-31 12:25
NU blev det rätt hemsidesadress
Anna,Fiasko & Pyton hemsida 
2009-03-31 12:23
Halloj Eva !
Nu har jag hittat din fina hemsida, kikar runt lite på mudi "nu igen"
Inga-Sigerdriva hemsida 
2009-03-31 12:01
Hei!
Tenkte bare jeg måtte gratulere Toker-gutten<3 med 4 års dagen i dag!
Grattis med dagen, med alle fremganger både på utstilling og som pappa!
Klem fra Inga og Csipisz
Tessan 
2009-03-06 11:56
Hejhopp!
Tänkte bara berätta att allt går så himla bra mellan pojkarna.
Dom busar och har sån stor nytta av varran både inne och ute.
Måne har blivit mycket mera säker i sig själv och går med svansen uppe jämt nu för tiden, till skillnad från innan när den va låg om han hörde eller såg någon.
Han ylskäller när nån kommer hit haha men de jobbar vi på att få bort.

Så himla glad att de går så bra mellan dom och att Gordon är lycklig, äter som han ska och har sin lekkompis.
Tack tack för att ja får låna honom. Guld värt
Kramar
Svar till Tessan:
Eva 
2009-03-07 21:34
Tack själv för all hjälp med hemsida och träning av Måne!! Det är bara två veckor kvar till Malmö utställningen!! Spännande!!
Lis 
2009-02-19 14:54
Hej Eva
Jag har äntligen tagit mig tid att kolla in din hemsida. Jag har Mr Turmalin som vi kallar Nisse. Valet av tilltalsnamn fick inte jag bestämma men barnen tyckte att han såg ut som Ronja Rövardotters rumpnissar. Vilket kan diskuteras.
Han är det guuulligaste valp man någonsin kan få. Världens kelgris vill helst bara ligga i soffan eller i sängen och mysa med sin matte vilket vi också gör hela förmiddagarna. Jag går nu på specialschema så jag är alltid hemma på dagarna.
Jag har ju lovat att höra av mig om vi har problem men vi har inga problem. Inga större än så länge i alla fall. Det enda som oroar mig lite är att Nisse är en rymmare.. Får han chansen så sticker han. Tips?! Någon?!
Som valp i övrigt är han en dröm. Kissar lite här och där, snart övergående känns det som. Har inte bitit sönder något ännu.. Är faktiskt inte så bitig. Men en kvalificerad tjuv. Står det något på bänken smyger han på bytet och tar det om han når. Mer än en toarulle har han gjort flis av. Papperskorgar och sopor är rena drömmen. Snabb som en vessla så det gäller att ha ögon i nacken. I övrigt trygg, säker med en normal försiktighet som en valp bör ha. Mycket social med alla. Jag brukar ta honom till jobbet (jobbar med äldre) och där beter han sig fint. Vi har tagit honom till varierande miljöer och än så länge inte stött på några problem. Nästa vecka ska vi åka tåg och ha friluftsliv ett par dagar, mycket aktivitet och nya miljöer. Spännande, vi har ännu inte sovit borta.

Slutligen skulle jag vilja kommentera påståendet om att Eva inte skulle sköta sina hundar; personligen var vi väldigt noga med vårat val av uppfödare då vi hade tidigare dålig erfarenhet av detta. Om vi hade misstänkt att något skulle vara fel har vi aldrig köpt en valp av henne.
Vi hade mycket kontakt ifrån det vi visste att hon hade fått valpar. Vi var där varje vecka för att träffa alla hundar och Eva för att bilda oss en uppfattning. Vi träffade även Evas mamma då inte Eva var hemma. Valparna och Grå hade det otroligt bra och fint ordnat. Valparna blev tidigt sociala och handvana och Grå var lugn och fin och mycket tillgiven. För oss betydde det mycket att vi kände valpens mamma och pappa.
Den som säger att Eva inte sköter sina djur borde nog ta sig en funderare. Visst man kan ju ha åsikter om allt men för att lägga ut en så pass allvarlig anklagelse bör man ha något på fötterna.
Har man ett stort djurbestånd så ska man som ansvarsfull uppfödare ha möjlighet att separera djuren ibland. Transportburar behövs och krävs ibland. Hur skulle det se ut på landets utställningar om det inte skulle finnas burar...
Till Eva; ignorera tokiga människor! I och med att du är offentlig i denna hemsida så kommer du säkert att få fler kommentarer, världen är full av människor som bara vill jävlas med folk. Huvudsaken att du själv känner att du gör rätt och att vi andra som bryr oss vet att du gör rätt. Slösa inte energi på elaka människor.

Vi hörs och ha det bra
Lis och Nisse
Tessan 
2009-02-14 10:22
Skickar en bamsekram till alla er ute i skogen och önskar en glad alla <3 dag

 

<< Första sidan  < Föregående sida  Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
.