Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Högbo

Nu är Högbo över. På det stora hela har allt gått bra. Gordon blev Bir, Griffin tvåa bästa hane med cert och reserv cacib. Tira bästa tik med cacib och Piripiri fick exellent. Härliga resultat!!!

Gordon på utställning.

 

Vi byggde på fredagen under strålande sol dock var det inte jätte varmt. Men god stämning bland alla som jobbade!! Dock blev jag besviken på två utställare som klockan 8.57 kom och frågade var ringen var och sedan efter att vi sade att de fick vänta till efter lunch ändå så satte de upp sina tält!! Respektlöst!!!!

På två timmar satte vi upp 33 ringar med tältzoner!! Sedan var det lite dickarast för att sedan börja bygga tält och sätta ut bord och stol och ringskyltar. Hänvisningsskyltar och alla andra skyltar som skall upp. Var även iväg och köpte 4 svenska flaggor till välkomstskylten som på söndag morgon var borta, synd att någon inte kan ge faan i andras saker!!

Åt en reletivt god middag på hotellet, jag är inte speciellt förtjust i konstiga maträtter......

Piripiri som ser något konstigt...

Sedan var det lördag morgon....parkeringen funkade inte...för lite folk...det löste sig till slut men det var många som var arga och upprörda.....

Annars var dagen bra, jag kan alltid lita på mina tjejer och killar. De gör alltid det jag ber dem om så jag inte behöver kolla. Det är otroligt skönt med människor man kan lita på!!!

Senare på lördagen så blev jag dålig...jobbat för hårt och blivit för arg.....inte så vanligt.....Så på kvällen fick jag ta en tur till akuten för kontroll av hjärta och allmäntillstånd. Inget fel på hjärtat men högt blodtryck..som jag aldrig har annars..men de släppte iväg mig strax innan midnatt. Sedan till hotellet för att sova. Jag fick en stand in under söndagen för att jag skulle ta det lugnt...det gick väldigt bra att ta det ganska lugnt...men nu är ju Högbo "min" utställning så jag känner mig extra ansvarig för att det ska gå bra men tillsist har allt gått bra och jag är nöjd med utställningen. Anlände hem på söndag kväll precis innan tolvslaget.

Idag blev det sovmorgon även för Lisa som jobbat som ordonans med sin kompis Saga.

Vi vaknade av hundarna som ville ut och få mat sedan somnade vi om innan jag åkte till jobbet. Även där har jag tagit det lugnt idag. En förkylning startade inatt i min kropp så jag bara hoppas att den inte slår upp för fullt utan går tillbaka.. Det är ju KF nu i helgen....Och påonsdag har vi möte i klubben.

NU ska jag gå och lägga mig för det är ju en dag imorgon också!!

Jag glömde att tacka Mona och Akilles för hundvakten!! TACK för att ni står ut med mina hundar!!

 

 

Måndagen den 19 september 2011 kl. 22:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.