Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sen kväll tidig morgon

Nu är jag klar med möte samt rastat hundar nattat valpar och fixat resten som måste göras idag.... Det blir ingen längre vila inte.. Och imorgon skall jag jobba 9-19 sedan till nästa möte....sen kväll igen... sedan på torsdag så är det ringträning och hämtning av Mona och Akilles som ska vara hus, barn och hundvakt i helgen när jag drar ner till Norrköping och Svensk vinnare.... Det är tur att man har några som har möjlighet att hjälpa till så där utanvidare!!! Utan de så är livet rätt hårt!!

På måndag så börjar Lisa skolan igen efter ett långt sommarlov. Hon sa att det var skönt att börja igen, men vi får väl se hur det blir med ny rektor.......

Nu skall jag gå och lägga mig så jag får några timmar i sängen.

NATTI NATTI

 

Tisdagen den 16 augusti 2011 kl. 23:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Mycket nu

Det är lite mycket som skall göras nu på morgonen och kvällen när man kommer hem. Orkar inte riktigt att sätta mig ner och skriva vad som hänt under dagen. MEN nu har jag ett foto av Krut där han nästan har ställt upp sina öron, tror att de står senast imorgon. Även Tur har börjat ställa sina öron men fortfarande är tippen mjukt vikt frammåt. Det börjar närma sig Svensk vinnare i Norrköping med stormsteg, jag åker ner på torsdag efter ringträningen i Sandviken. Den börjar då och skall vara i fem gånger innan Högbo som är den 17-18 september. Vi hoppas att det inte snöar då men man vet ju inte. Kan ju vara kallt F-N då ....... Nu ska jag ut med hundarna i skogen en liten stund  sköt om er alla!!

Krut kollar om det finns några smulor kvar efter godiset....

 

 

Tisdagen den 16 augusti 2011 kl. 08:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.