Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Slut efter helgen

Efter jobbet i fredags så åkte morsan och jag upp till Östersund för att jobba som ringsekreterare. Vi kom upp lagom till 24.00. Ganska bra vandrarhem med ok rum. Kiro, Flicka och Viper var med upp. Hemma ställde Mona och Akilles upp och var barnvakter till stora och små fyrbentabarn. Mona är strålande som hjälp här hemma då hon känner alla hundar samt att Pagos har förtroende för henne, vilket är nog så viktigt så man inte får blåmärken efter henne 

Morsan och jag kom hem på lördagskvällen vid halv elva ganska så trötta.

 

Imorse så drog Mona och Jag ut med hundarna på en två timmars prommenad. Akilles och alla flickorna var med. Det började att regna när vi varit ute i en timme men vi gick klart den väg som vi hade tänkt oss. Sedan när  vi kom hem åt vi lite lunch och sedan tog vi en tupplur på två timmar, alla sov inkl valparna!! När vi sedan vaknat till så stod det som spön ibacken av allt regn, dygnsurt var det!!!

Sen måste Mona och Akilles åka hem till sig efter en liten sidotur till Grå som behövde få sina klor klippta. Sedan var det hem och hämta Lisa som varit hos Saga. Saga och Buddie fick komma med och sova över.

Imorgon ska jag hämta Pascha så han får följa med till jobbet. Han behöver lite hjälp med att komma ut på dagarna då matte jobbar. Så nu får han komma med mig på dagarna. Vi färöker att hjälpa våra fyrbeningar så gott det går!!

Nu är klockan mycket och jag ska jobba imorgon och gå i skogen med valparna och de vuxna, OM det inte spåregnar för då får valparna vara inne.

TACK Mona och Akilles för att ni ställer upp !!!!

 

 

 

Söndagen den 7 augusti 2011 kl. 22:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.