Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nya tag !

Nu ska det bli ändring här i huset!! Morgonprommenader samt mycket träning av valparna. Både med koppel och stående på bord. Jag jobbar lite mycket just nu men det är bara två veckor kvar så är jag tillbaka på mitt gamla antal timmar, 15 per vecka. Man blir inte fet men jag får mer tid för mig och Lisa och hundarna!! Ringträningarna börjar också snart. Jag har flyttat träningen i Sandviken till torsdagar som passar mig bättre då jag är ledig.

Imorgon bär det av till Östersund och SSPK. Morsan och jag ska jobba som ringsekreterare på lördag. Så direkt efter jobbet bär det av norrut. Mona ska vara hundvakt och Lisa vakt så det blir utmärkt!!

Tur att jag har Mona som kan ställa upp!!! Morsan är också jätte duktig som klarar att vara här med mina hundar då jag jobbar. Men om två veckor blir det mindre för då jabbar jag bara två till fyra dagar i veckan. Så hundarna får nog följa med till jobbet då.

Snart börjar ju skolan också. Nedräkningen har börjat. Den tjugoandra är det start på en ny årsklass, Lisa börjar sexan!! Stora damen!!

Nu är klockan snart midnatt igen och jag skall köra upp till Östersund imorgon så det är dags att säga god natt!!!

 

 

Torsdagen den 4 augusti 2011 kl. 23:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.