Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Otrolig dag!

Idag var det dags att åka till Köping och ställa ut Akilles, Pagos och Bettan-Storm´s syster. Dit skulle även Manti, Gordon och Griffin komma. Jag hade även låvat att visa en risenschnauzer och Valle-heeler.

Det började mycket bra!! Griffin och Manti går in och får exellent och Griffin får även CK. Desan var det Akilles tur. Han är ju något tunn i pälsen just nu(milt sagt) så jag hade väl hoppats att han kunde få sitt sista cert men han fick nöja sig med exellent idag utan CK. Men han var jätte duktig!! Visade sig utmärkt!! Sedan kom Gordon och fick exellent samt CK och skulle in och tävla om bästa hane mot Griffin. Idag slog Griffin sin far!! Fick sitt andra cert och blev tillslut BIR!! Sedan var det tikarna. Bettan har ju aldrig varit ute utan sin matte. Så jag hade hämtat henne på fredagen så hon sov hemma med Pagos och Chivi i Lisa´s rum. Hon var jätte duktig!! Hon är på den lite rundare sidan men otroligt snäll!! Så hon visade upp sig något blyg men inte skygg. Hon är en liten pärla så hon fick exellent utan CK !! Helt fantastiskt!! Hon gick mot Inga´s merle tik som fick ett very good. Sedan var det tant Pagos som fick CK och exellent samt blev bästa veteran och BIM. Duktiga tanten!!

Nu var det dags för uppfödargruppen. Akilles, Griffin, Manti och sist Bettan. Alla var jätte duktiga och både stod och sprang som om de inte gjort annat i hela sitt liv. Mona, Akilles matte fick lov att visa Bettan så hon och Bettan blev ett par första gångare i ringen!! Fantastiskt visat!! I finalerna för Griffin och Pagos blev det ingen utdelning MEN!!!!!!!!

Bland 13 st uppfödargrupper går de och blir placerade som trea!! Första gången någonsin en mudigrupp blivit placerad på Skk-utställning i Svensk historia!!

TACK ALLA VALPKÖPARE SOM VISAR SINA HUNDAR SÅ DE KAN VINNA FÖR MITT KENNELNAMN!!

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ER!! UTAN ER VORE INTE MITT KENNELNAMN SÅ KÄNT!!!

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK

 

 

 

Lördagen den 23 juli 2011 kl. 23:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.