Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bygge

Nu har jag en ledig dag kvar att fylla på med jobb. Igår följde Mona och Burner med ut för att hjälpa mig samt titta på valparna. Burner är ganska nyopererad i ena knät så han skulle ta det lugnt....nästan.

Vi tog bort det gamla staketet mot infarten för där satte vi upp nytt  1.80 gunnebostängsel samt att det kom ett lass med grus som skulle vara på insidan. Jag har tidigare gjutit stolpfästen så det var bara att sätta igång

Vi var klara vid tjugo i elva på natten med det var ju ljust fortfarande så jag märkte inte att det blev sent. Vi hann också med att grilla lite ytterfilé med sallad, chips, paprika, vitlöksost och vitlöksdressing. MUMS!!! Helt ok sommar mat utan en massa lagnings tid att tänka på. Valparna var ute för första gången igår. Vi byggde en komposthage på verandan så de inte behöver ligga på gruset än, de är ju inte fyra veckor än!! Tur fick smaka på uppblött valpfoder vilket hon älskade!! Hon försökte att äta upp HELA Lisas hand!! De andra valparna får vänta till efter helgen med att börja för de är runda och fina. Tur är hälften så stor som de andra och de bossar med henne om de kan. Sliter tag i nackskinnet och drar iväg med henne medans de låter som bålgetingar......

Jag fick inte tag i något batteri till kameran men ska försöka idag igen...har en gammal kamera......men jag är fullt nöjd med den!!

Duktiga mamma Tova!!

 

Det glömde jag nästan att tala om....Armas och Akilles gick tillsammans hela dagen igår utan några som helst problem

Härligt att se att Akilles kan ta det lugnt och lyssna på pappa Armas. Akilles har otroligt detta år, han står för utställningschampionat och kan både gå , stå och trava snyggt i ringen!!

Akilles som valp.

 

 

Torsdagen den 30 juni 2011 kl. 08:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.