Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ruggig

Idag har jag varit ute i olika omgångar och gått med hundarna. Det var inte så halt idag som det var igår. Nu kunde hundarna springar och stanna utan att trilla omkull. Jag har upptäckt att jag faktiskt gått ner hela 5 kg sedan i december. Ja allt som går åt rätt håll är ju bra. Synd bara att det ska ta sådan tid!! Man blir ju less att det inte kan gå lite snabbare...... man önskar att det var enkelt att gå ner lika enkelt som det är att gå upp , för somliga då.....

Jag ser fram emot Gästrikemästaren som går av stapeln den 19 februari i Årsunda. Alla hundar som bor i Gästrikland och blivit BIR eller BIM samt fått cert är välkomna att delta!! Jag har anmält fem stycken.... Man har kul och äter gott en kväll så är det ju utslags tävling för hundrna. Mudi brukar alltid åka ut först men det gör inget. Jag vet att mina hundar står sig i konkurensen innom rasen!!

 

Imorgon ska jag på arbetsintervjuv.... vi får se hur det går  jag håller tummarna!

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 17:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

halt och slipprigt

Igår var det halt och man kunde känna våren i luften. Idag så är det -10 igen och man tror att våren aldrig kommer. Jag är trött på snö nu vill jag ha vår!!!

Hundarna kan inte springa ute på våra vanliga prommenad sträckor för där har man plogat..... svinhalt!!! Jag vill ha hela hundar inte halta..........

 

Idag har jag Ammi här (lancashire heeler) för Anna ska upp till ett av sina barnbarn! Ingvar kom upp igår! Har inte sett honom på ett halv år! Kul att han har jobb och att han trivs med det!! Han har inte så lätt för sig ibland.

Så här grönt vill jag att det ska bli!!

 

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 07:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.