Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lååång prommenad

Pagos , Dimma och Storm fick komma ut i skogen för en timmes pulsande i 20cm snö med liten skorpa. Tungt att gå i men hundarna tycker det är jätte kul att skutta i.... En anna var helt slut och svettig när man kom hem. Äta lite lunch och vila lite innan Lisa kom hem. Sedan var det iväg igen..... Armas och Chivi fick följa med till återvinningen och sedan till ica för att lämna pantflaskor. Till kiosken för lite stripps till Lisa och sedan hem igen. En nätt liten sträcka på ca en mil!!!! Det tog tre timmar att gå fram och tillbaka. Nu är det ganska kallt -16 grader. Nu är alla hundar och jag helt slut, Lisa fick åka pulka halva biten hem.

Nu ska jag gå och vila innan hundarna får gå ut på sista kissen sedan sängen!!

Godnatt allihopa!!

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 19:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen sol

Efter resan till Göteborg så blev jag förkyld, har legat några dagar men varit i farten änndå så mycket jag orkat. Lisa har börjat skolan så nu har man hemet för sig själv. Igår så följde Lisa med ut i skogen på en långprommenad med alla hundar. Hon kroknar efter halva sträckan men hon klagar bara lite att hon är trött. Hundarna tyckte det var jätte kul att hela flocken var ute tillsammans!!

Alla ska just nu testa sina gränser.... Dimma stöter på Pagos utan framgång. Storm nafsar Armas och får sedan stryk med att bli nedtryckt i snön med ett fast grepp i nacken till hon ger sig.

Det är bara Chivi och Rosa som är lugna och inte stöter på någon just nu.....

Jag glömde att berätta om Börje och Tula. På lördagen så tävlade de i agility och blev femma och fick CERT!!!!!!!! GRATTIS BÖRJE OCH TULA TILL CERT I KLASS 3 !!

Helt fantastiskt vad de är duktiga. Sedan blir man så stolt att Tarzan(Taurus) ska tävla på Åreta valp i Stockholm!! Jag har anmält att jag kommer och stöttar hela familjen!! Han blev tvåa best i show valp i Norrköping förra året!!!

Jag är så stolt över ALLA mina valpköpare och valpar om de så enbart är hemma hundar så har ni en fantastisk relation med er hund!!

Tack för att ni köpte er kompis hos mig!!

Nu ska jag ut på prommenad innan Lisa kommer hem!!

 

 

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 12:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.