Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgkonferense

Nu i helgen har jag varit på av Skk anordnad konferense i Stockholm. Många saker som var nya presenterades. Och sedan var det valberedningen för Kennel fullmäktie som var där och lyssnade på åsikter om vilka vi tycker ska sitta i Central styrelsen på Skk. En hel del politik..... men det är väntat.

 

Hundarna fick vara hemma med Morsan och Lisa utom Armas som fick vara med Anna och Tottie, hans favvo tjej  Till råga på allt så började hon löpa precis nu också . Han blir något kollrig av henne

 

Men nu får han vara med på jobbet och vara hemma med mig och gå lååånga prommenader så kanske han glömmer att hon löper...

Lek paret

 

Nej nu ska jag sova en timme och sedan ut och gå.

Sedan dags för kloklippning och städning av huset...

He en underbar dag !!

 

Måndagen den 31 januari 2011 kl. 07:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Kul

Att börja på detta jobbet har varit fantastiskt roligt!!

Härliga arbetskamrater och massor att göra under eget ansvar!! Här kan jag utvecklas till mer än vad jag är nu!!

Pagos och Armas fick följa med till jobbet och de skötte sig utmärkt och sa inte ett knysst på hela dagen!!

Pagos

Armas

Idag ska jag också jobba så nu ska jag ut med hundarna i skogen och få frisk luft! Och kanske gå ner i vikt

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 07:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen

Idag börjar jag på nya jobbet  Det ska bli så härligt att starta på nytt jobb och dela med sig av mina kunskaper  Men jag ska också lära mig nya saker!!! Nya rutiner och hundarna ska få följa med, inte alla...men Pagos och Armas eventuellt Storm. Det är nyttigt att få följa med till jobb!

Ska träffa Tova någon dag så jag får se om hon har gått upp i vikt. Hennes husse har fått mutmedel....

Snart är det Gästrikemästaren i Årsunda!!

Dit kommer massa mudi!!!

Hundar som blivit Bir och Bim samt fått cert under förra året får vara med och tävla.

Pagos, Armas, Kiro, Tova, Storm, Manti och kanske Raja kommer!! Det ska bli jätte roligt !!

 

 

Torsdagen den 27 januari 2011 kl. 07:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ljuset i tunneln

Jag har varit jätte duktig idag som gått två vändor på totalt nästan tre timmar.

Jag gick inte igår så det måste jag ta igen!!

Jag lagade en gryta med tikka masala igår som räcker några dagar med massor med nyttiga grönsaker, bambuskott, vattenkastanjer, minimajs och haricotts de där gröna. Sedan ett kilo kyckling, grädde och sås. Lisa tycker inte om det så hon ska få fiskpinar med ris istället.

Pratade med Jenny på djurkompaniet ikväll, ska bli så härligt att jobba med henne !! Hon är sprudlande glad !! Det smittar!!

Måne som jag saknar, men han har det underbart i sitt nya hem!! En fantastisk matte!!

 

Toker när han ser allvarig ut, vilket inte är ofta

Han har också en syverän matte och husse!!!!

Blir bortskämd hela tiden!!

 

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 18:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Pirrigt

SNART så får jag börja jobba.....kan knappt vänta......ska bli så roligt

Snart är det torsdag så jag kan få åka iväg och prova så vi kommer överense, men jag tror att det kommer att gå perfekt!! Jätte kul att jobba med nya människor!! Nya kunder och massor att göra!!!

 

Sköt om er nu ska jag ut och gå !!

Så här ska jag aldrig mer se ut!!

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 07:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

duktig

Jag känner mig ganska duktig nu när jag går minst en timme varje dag. Igår var jag ute i tre timmar totat, ganska slut var jag. Nu på morgonen så var jag ut innan sju och gick med hundarna. De var lite skeptiska för det var ju mörkt!! Lite morr och skall innan det ljusnade och när vi sedan passerade gannarna så var pinschrarna ute och skällde på oss    

Ha en trevlig dag !!

 

 

 

Söndagen den 23 januari 2011 kl. 08:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Jippie !!!!!!

Jag var på en arbetsintervjuv idag.......

JAG HAR ETT NYTT JOBB!!!!!!!

 

Börjar nästa torsdag!!! Deltid precis som jag vill ha det!!

Djurkompaniet är min nya arbetsplats på nya sidan av Valbo köpcentrum!!

Onsdagar och torsdagar samt varannan helg!!

 

Härligt att veta att man får en inkomst nästa månad!!!

 

 

Torsdagen den 20 januari 2011 kl. 19:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [18] Kommentera detta inlägg

 

Ruggig

Idag har jag varit ute i olika omgångar och gått med hundarna. Det var inte så halt idag som det var igår. Nu kunde hundarna springar och stanna utan att trilla omkull. Jag har upptäckt att jag faktiskt gått ner hela 5 kg sedan i december. Ja allt som går åt rätt håll är ju bra. Synd bara att det ska ta sådan tid!! Man blir ju less att det inte kan gå lite snabbare...... man önskar att det var enkelt att gå ner lika enkelt som det är att gå upp , för somliga då.....

Jag ser fram emot Gästrikemästaren som går av stapeln den 19 februari i Årsunda. Alla hundar som bor i Gästrikland och blivit BIR eller BIM samt fått cert är välkomna att delta!! Jag har anmält fem stycken.... Man har kul och äter gott en kväll så är det ju utslags tävling för hundrna. Mudi brukar alltid åka ut först men det gör inget. Jag vet att mina hundar står sig i konkurensen innom rasen!!

 

Imorgon ska jag på arbetsintervjuv.... vi får se hur det går  jag håller tummarna!

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 17:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

halt och slipprigt

Igår var det halt och man kunde känna våren i luften. Idag så är det -10 igen och man tror att våren aldrig kommer. Jag är trött på snö nu vill jag ha vår!!!

Hundarna kan inte springa ute på våra vanliga prommenad sträckor för där har man plogat..... svinhalt!!! Jag vill ha hela hundar inte halta..........

 

Idag har jag Ammi här (lancashire heeler) för Anna ska upp till ett av sina barnbarn! Ingvar kom upp igår! Har inte sett honom på ett halv år! Kul att han har jobb och att han trivs med det!! Han har inte så lätt för sig ibland.

Så här grönt vill jag att det ska bli!!

 

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 07:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Bio

Igår var jag och Morsan på bio ensamma för första gången sedan jag var liten. Det var kul och gav en tankestllare. Man ska nog vårda varandra och ta hand om den äldre generationen för de kommer ju att försvinna innan en annan gör. Vi hade jätte roligt, vi såg Harry Potter´s nya film. Jag tyckte den var bra medans Morsan tycket den var långdragen. Oavsett så hade vi en trevlig kväll!!

 

Tidigare på dagen hade jag och hundarna tagit en timmes prommenad i snön. Jag kanske börjar gå ner i vikt....... Jag ska ju ner 40%....det kommer att ta sin tid!!!!

 

Kram på er alla för nu ska hundarna och jag ut igen i nysnön som kom inatt!!

 

Söndagen den 16 januari 2011 kl. 09:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

-20

Idag blev det ingen jättelång prommenad. Morsan kom och lämnade av Kiro och Flicka vi 11 tiden. Sedan fick de följa med Dimma och Storm ut och pulsa i snön i en och enhalv timme. Jag tyckte det räckte med en prommenad idag då det är kallt.... Det tar på krafterna att vara ute i kylan man blir fort trött. Jag är fortfarande slut efter igår men imorgon ska hundarna få två skogsprommenader men inte i djupsnön, det är för jobbigt, för mig inte hundarna.

Så här såg jag ut men mycket vitare...

 

 

Fredagen den 14 januari 2011 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Lååång prommenad

Pagos , Dimma och Storm fick komma ut i skogen för en timmes pulsande i 20cm snö med liten skorpa. Tungt att gå i men hundarna tycker det är jätte kul att skutta i.... En anna var helt slut och svettig när man kom hem. Äta lite lunch och vila lite innan Lisa kom hem. Sedan var det iväg igen..... Armas och Chivi fick följa med till återvinningen och sedan till ica för att lämna pantflaskor. Till kiosken för lite stripps till Lisa och sedan hem igen. En nätt liten sträcka på ca en mil!!!! Det tog tre timmar att gå fram och tillbaka. Nu är det ganska kallt -16 grader. Nu är alla hundar och jag helt slut, Lisa fick åka pulka halva biten hem.

Nu ska jag gå och vila innan hundarna får gå ut på sista kissen sedan sängen!!

Godnatt allihopa!!

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 19:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen sol

Efter resan till Göteborg så blev jag förkyld, har legat några dagar men varit i farten änndå så mycket jag orkat. Lisa har börjat skolan så nu har man hemet för sig själv. Igår så följde Lisa med ut i skogen på en långprommenad med alla hundar. Hon kroknar efter halva sträckan men hon klagar bara lite att hon är trött. Hundarna tyckte det var jätte kul att hela flocken var ute tillsammans!!

Alla ska just nu testa sina gränser.... Dimma stöter på Pagos utan framgång. Storm nafsar Armas och får sedan stryk med att bli nedtryckt i snön med ett fast grepp i nacken till hon ger sig.

Det är bara Chivi och Rosa som är lugna och inte stöter på någon just nu.....

Jag glömde att berätta om Börje och Tula. På lördagen så tävlade de i agility och blev femma och fick CERT!!!!!!!! GRATTIS BÖRJE OCH TULA TILL CERT I KLASS 3 !!

Helt fantastiskt vad de är duktiga. Sedan blir man så stolt att Tarzan(Taurus) ska tävla på Åreta valp i Stockholm!! Jag har anmält att jag kommer och stöttar hela familjen!! Han blev tvåa best i show valp i Norrköping förra året!!!

Jag är så stolt över ALLA mina valpköpare och valpar om de så enbart är hemma hundar så har ni en fantastisk relation med er hund!!

Tack för att ni köpte er kompis hos mig!!

Nu ska jag ut på prommenad innan Lisa kommer hem!!

 

 

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 12:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

My Dog fredag och resan hem...

Nu har vi kommit hem från en LÅNG resa.

 

Fredag på My dog blev ungefär som torsdagen:

Tira - BIR   GRATTIS!!!!!

Vinga - tvåa bästa tik GRATTIS !!!

Pagos - trea bästa tik och bästa veteran !!

Maja  - Trea i championklass GRATTIS !!

 

Kiro - BIM GRATTIS !!

Manti - tvåa bästa hane och cert GRATTIS!!!

Gordon - trea bästa hane GRATTIS !!!

Eje - Bästa valp GRATTIS !!!!!!!

Uppfödargruppen fick HP !!!

Avelsgruppen efter Toker fick HP och blev Bäst i show fyra avelsgrupp !!!!

 

TACK ALLA SOM STÄLER UPP !!!!!

De som jag får låna hundarna från de som åker med och alla andra som gör att jag kan visa alla vackra HUNDAR !!!!

Nu tar vi nya tag till i mars och Malmö!!

Sköt om er allihopa så ses vi snart !!

 

 

 

Söndagen den 9 januari 2011 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

My Dog torsdag

Idag har vi ställt ut på My Dog ! Det gick över förväntan!!!

 

Eje som är efter Tira och Viper blev Bästa valp!!

Manti tog sitt andra cert och blev tvåa bästa hane !!

Kiro blev trea bästa hane med R-cacib !!

Gordon BIR med cacib !!

Maja fick sitt sista cert och blev Champion!!

Vinga blev tvåa i championklass!!

Tira Tvåa bästa tik med cacib!!

Pagos Bästa veteran och BIM !!

Uppfödargruppen fick HP !!

Avelsgruppen efter Toker blev 3a BIS Avelsgrupp !!!

Inga andra blev placerade i finalen, men det är en dag imorgon!!!

Här snöar det och regnar om vart annat så det är lika roligt att ge sig ut på vägarna varje gång.....

Hundarna är jätte duktiga !!!

Lisa visade Pagos till bästa tik !!

 

Torsdagen den 6 januari 2011 kl. 21:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Snart dags

Idag ska jag åka och hämta Toker hos sin nya familj. De vill ha tillbka honom så fort det bara går !  Han har som vanligt gått rätt in i hjärtat på både husse och matte !! Jag är så glad för hans skull , ett eget revir och ingen annan hane att vakta matte mot !! Det blir en heldag med att åka ner till Stockholm och sedan hem , men jag vill gärna ha honom hema en natt innan vi åker. Vi ska ju till My dog imorgon !!!!!!  Hoppas att hundarna får det jag önskar

Han är fim mammas pojke, lilla Toker.

 

 

Tisdagen den 4 januari 2011 kl. 08:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen

Jag och Lisa fick ett pussel av Morsan på julafton, 500 bitar.

Jag, Lisa och Morsan började att sätta ihop kanterna först sedan var det vila.... Sedan dess har jag försökt att få ihop detta pussel. Det var inte så lätt som jag trodde!

Maria kom hit och hjälpte mig igår och förrgår så till slut hade vi bara 23 bitar kvar så då blev det uteslutningsmetoden!

Så här blev det! Man måste ju ha bild bevis för att nu ska jag plocka isär den och lägga bort den för att om någon månad eller så plocka fram den och börja om från början!!

Nej nu ska jag ut i skogen med uinghundarna. Hydra är på ett strålande humör och retar gallfeber på Pagos och Armas!!

Höres sedan!!

 

 

 

Söndagen den 2 januari 2011 kl. 09:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Första dagen på nya året

Vi satt uppe och skålade in det nya året och sedan väntade vi till halv ett på att alla skulle sluta smälla sina raketer.

Men de skickade upp fortfarande....

Armas och Tottie är rädda för raketer och smällare så de ville INTE komma ut och kissa innan vi skulle sova.

Ett otyg det där med raketer och smällare!!

Men vi hade trevligt under kvällen och tittade på Mamma mia på HÖG volym för att hundarna inte skulle höra vad som pågick ute!!

Vi har också fått 25cm snö att inviga det nya året.

Nyårsmaten och Morsan står ute och röker! Duktiga Morsan!

Flicka vill också smaka allt det goda på bordet!

Ammi kollar om det kanske trillar ner något från bordet.

Gizmo och Hydra fann varandra och busade hej vilt.

Efter att ha busat så blir man ganska trött.

Tottie hittade det svalaste stället.

Pagos tyckte att det blev lite för livat ibland så då tar man Gizmo i örat.

Ha en trevlig och mysig första januari!

 

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 13:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.