Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Att inte vilja

Om två veckor börjar jag jobba efter min sjukskrivning. Jag opererade nacken i augusti. Resultatet är fantastiskt !!! Jag har ingen direkt värk i nacken men visst har jag värk på andra ställen.... Men nu åter till problemet. Jag trivs inte på jobbet. Inget fel med att jobba men inte för den chefen. Jag får aldrig något berömm och jag får slita arslet av mig när "pojkarna" är på jobbet. De står vid datorn och pratar och jag får ta hand om alla kunder. De kan inte ens komma ut när jag ropar att det står folk i kassan.... Men jag letar efter något annat.... Har kanske fått tag i något men inte klart än :(((( Jag skulle önska att jag fick byta jobb i år!!

Detta och att det är mörkt när man går upp och mörkt när man ska hem efter jobbet. Detta är värsta tiden på året tycker jag då allt är mörkt och trist.

Det ända jag ser fram emot är om Tova är dräktig och valpar i början av december.

Tova har ju flyttat till Burner i Sandviken och har det underbart med sin husse!!

Men visst saknar jag min Tova det gör jag!

 

Imorgon ska några av barnbarnen ställas ut i Enköping. Tre stycken efter Tira och Viper. Jag håller tummarna för dem!! Jag fick ju träffa de andra två nere i Växjö och de var underbara. Hela kullen är trevliga och nyfikna och riktigt snygga!

Pappa till Tovas valpar är Ozzy. Han fick en helt fantastisk kritik men bara HP i Växjö så vi ska satsa på nästa år så han blir champion!!

Ozzy när han var på utställning i Gävle förra året.

Nej nu ska jag fortsätta att städa och diska och tvätta medan Lisa är på musikfestival i byn. Får hämta henne senare när det är slut

 

 

 

Lördagen den 13 november 2010 kl. 19:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.