Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Växjö

En fantastisk dag i Växjö gav härliga resultat!! Men med domarändring på morgonen så vart vi en aning osäkra på hur det skulle gå...  Men det gick bra. 

Tarzan startade i junior klassen och fick ett HP men jag anser att han är värd ett CK!!!! Sedan var det två unghundar. Ozzy och Milton ( Carusos Milton). Ozzy blev etta med HP och Milton tvåa utan HP. Sedan var det dags för Pata som är en av de omhändertagna mudisarna från skåne. Har är ganska stor men väldigt trevlig!! Han fick sitt första cert och blev trea bästa hane!! På andra plats kom Armas och vann gjorde Viper trots att han hade lite svårt att gå utan studdsade lite mycket och lät illa..... Viper blev även BIR. Sedan var det dags för tjejerna, Maja ( Månes syster) tog sitt andra Cert och blev bästa tik!!!! På god andra plats kom Sol sedan Raja och sist Pagos som även blev bästa veteran. Både avelsgruppen och uppfödargruppen fick HP!!! Sedan så fick avelsgruppen en tredje placering i best in show!!! Jag är jätte stolt!!

 

TACK alla ni som jag får låna era hundar och Sara som hjälper till och visar Armas !! Och lånar ut sin bil!!!!!!!!!! TACK till Tina som vi stormade in i hennes läägenhet med massor med hundar och fyra personer!! TACK Morsan för att du ställer upp på allt som jag hittar på!!!!!!! Och TACK till Lisa som visade Pagos  och domaren gav henne ett exelent showed!!!!! Jag är så stolt!!!!

 

Maja i somras!!

 

Pagos...

 

Viper snyggingen!

 

Armas min lilla pojke!!

 

Sol kan hon också när hon vill!!!

 

Ozzy Tovas make!!

 

Raja som ser skeptisk ut!!

 

Dessa var med till Växjö!! Helt underbara hundar med fantastiska ägare och fodervärdar!!!

Kunde inte lyckas utan er!!!!

 

 

Måndagen den 8 november 2010 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.