Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ransäter, oj

Jag kan bara säga oj mär det gäller resan till Ransäter.

Anna och Maria hämtade mig klockan 20 på lördagskvällen. Då startade vi vår färd till värmland. Vi kom fram vid ett på natten och rastade hundar och slog up ett nytt tält som jag hade köpt på ÖB förra året. Det skulle vara ett två manna tält!! 2x1.4m var det! Maria och jag liggandes på luftmadrasser i sovsäckar samt Pagos och Armas!! LITE trångt måste jag säga.... Men Maria somnade ganska fort så natten kom till liv med snarkningar typ björn!! Hundarna och jag sov emellanåt. Vid två tiden på natten så började det att regna ett fint vått regn! Jag tänkte att tältet är nytt så det borde hålla emot regn... vad jag bedrog mig!!

När vi klev upp vid sju snåret så var vi fuktiga kan man säga. Golvet var vattenfyllt så hundarna drack vatten liggandes på madrasserna! Men ny dag nya tag!! Upp packa ihop allt lätt fuktigt...In i bilen och till parkeringen vid utställningen.

In på området och hittade en bra plats under ett träd. Burar upp och bildade ett höghus så det skulle vara lite torrare. Sedan var det lite väntan i ökande regn och blåst till klockan nio! Då gick Gizmo , jag och Maria ner till ringen. Det var 18 stabysar anmälda! Ing-Marie Hagelin var domare. Också går Gizmo och blir BIR igen!! Häromi´s uppfödargrupp fick HP och blev bästagrupp!! Men gruppen fick inget i finalen senare. Nu var vi ganska nöjda då det faktiskt bara är andra gången vi visar honom.

NU lättade regnet så solen kom fram och värmde oss. Så var det dags för Tottie!!

Hon var inte på bästa humör idag. Hon stod mycket vackert på bordet men ville bara se efter matte när vi skulle trava... Troligtvis så ska hon börja löpa snart!?! Men hon fick en etta och blev trea i öppenklassen!!

Nu var frågan om vi skulle stanna till finalerna eller åka hem.

Jag kollade i katalogen och där stod ingen domare på grupp7!?!

Så bestämde vi att vi stannar om jag kör hem, självklart så kör jag.

När jag sedan kommer till uppsamlingsringen så kommer en domare som jag personligen har haft diskutioner med för länge sedan, men jag brukar inte anmäla för henne.

Vi springer in i finalen och blir placerade som trea!!!! OTROLIGT!!!!

Tack Maria för att jag får visa Gizmo till dessa framgångar!!

Nu är han anmäld till Norrköping.

 

Söndagen den 1 augusti 2010 kl. 22:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.