Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tänk att man inte kan hålla sig lugn

Igår gjorde vi en liten tur...... Anna, Maria, Lisa och jag skulle åka in till Gävle och kolla ringlådorna samt handla lite. Vi startade halv två till biltema köpte stripes till stacketet i Högbo. Sedan citygross och handla favorit glassen. Sedan in å kolla ringlådor och övrig packning till Högbo. Sedan drog vi till Sandviken och åt på MC. Sedan gick vi till Rusta för att köpa en ny gummiklubba men det fanns ingen... In på Ica maxi och handla lite mat.

Nu började jag få lite ont....

Sedan besökte vi ringträningen en kort stund för att äntligen åka hem.

Idag så känner jag at det var aldeles för mycket, svullen och ont. Men jag får ju vila i två dagar innan Högbo.

Det kommer att bli kämpigt men jag ska bara prata INTE göra annat än gå långsamt.

Tänk om man var lika pigg som dessa, två Merry och Gordon!!

 

Nej nu ska jag sova en stund sså kanske jag mår lite bättre sedan.

 

Tisdagen den 31 augusti 2010 kl. 12:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

ny dag nya mål

Jag tar livet som det kommer just nu. Äter massa vita tabletter och är nästan smärtfri dock en smula groggy av dem. Men jag ska gå myrsteg ner till brevlådan senare. På måndag tänkte jag titta in på ringträningen för att önska lycka till på högbo. Sedan ska jag åka in till kansliet och kolla ringlådorna. Dock så har jag med mig mina vårdare Anna och Maria. Jag gör inte mycket utan dem.

Känner mig som Toker ser ut.

 

Lördagen den 28 augusti 2010 kl. 13:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Resultaten från förra helgen

Då jag inte varit vid mina sinnens fulla bruk men har börjat piggna på mig så vill jag grattulera till förra helgens resultat!

Tessan blev BIR med Gordon!! Och Bästa valp med Manti!! Jätte GRATTIS!!

Burner visade Tova men hon fick enbart en slät etta, men ni kommer igen!!

Jessica visade Tarzan(Taurus) i Norrköping. Riktigt vackert!! Göran Bodegård föll för honom som en fura! Och gav honom bästa valp rosetten! Senare på dagen så tar Åke Cronander upp Tarzan till 2BEST IN SHOW VALP!! Senast det fanns en mudi i bets in show valp var 1998 i Sofiero där Wallace vart BIS1!

 

JÄTTE GRATTIS TILL ER ALLA!!

 

Jag ställde ut Gizmo till Bästa hane men han blev slagen av sin farmor som även blev BÄST i GRUPPEN 2!!! Grattis Maggan och Peter!!!

Pagos visade jag för Göran Bodegård på förmiddagen. Hennes kritik löd så här: Välutvecklad bra tik med ett intelligent och nyfiket uttryck. Kunde ha mer underkäke. Korrekt och typisk funktionell konstruktion fram och bak, utmärkt päls, fin svans, en spännande liten hund.

BIR och Bästa veteran!

En mycket rolig och trevlig bekantskap tyckte Pagos!

 

I finalerna så hade vi inte någon domare som egentligen visste vad mudi var så vi är jätte glada för barn barnens resultat!!!!

 

Fredagen den 27 augusti 2010 kl. 15:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem och operationen gick bra. Jag fick två nya diskar då de gamla inte fanns något kvar av.... Det sitter även två skruvar som gör att jag är något stelare än förut. Nu väntar 3 månaders vila! De närmaste 6 veckorna så får jag inte köra bil ens! Inte lyfta men röra på mig och äta värktabletter..... Har också lite problem med slem i halsen då det gör fruktansvärt ont när jag hostar.

 

TACK!!!! Alla ni som stöttar och puschar på mig ni behövs!!

Tack Morsan som hade Lisa och hundarna när jag låg på sjukhus!

Tack Anna och Maria som håller mig sällskap på dagarna som kommer!

 

 

Torsdagen den 26 augusti 2010 kl. 22:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Norrköping

Snart så ska jag dra ner till Norrköping för att jobba och visa Pagos och Gizmo.

Sedan blir det op. på måndag OM jag inte är förkyld..... Man känner efter lite extra just nu..... Men jag ska vara frisk då!! Nu har hundarna börjat löpa en efter en så just nu löper Rosa, Dimma och Chivi som ska paras med Pagos bror Puzcas. Hur det nu ska gå ihop tidsmässigt.......

Här står hon å tittar på en pinne som hon vill ta från sin dotter...

 

Hon är så söt när hon ylskäller på konstiga saker som går förbi tomten.

 

Torsdagen den 19 augusti 2010 kl. 07:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Bra helg

Hela helgen har varit produktiv. Lördag färdigställde ringfördelningen till Högbo. Söndag, så åkte jag, morsan och Lisa til Ikea! Morsan lånade ut sitt familjekort så vi kunde få nya sängar! TACK Morsan för att du alltid ställer upp med både det ena och det andra!

Lisa fick en stålsäng i svart och ny resårmadrass. Jag fick en säng som man kan höja både i ryggen och under fötterna. Med en latexmadrass!! För extra komfort. Passar bra just nu då jag ska in och opereras snart. MEN jag får inte sova i min säng före onsdag kväll för madrassen måste ligga till sig i 72 timmar....

 

Lördagkväll och natt så städade Lisa och jag hennes rum. Bara att ta bort allt som hon inte använder tog tid. Sedan när allt var städat och rent så möblerade vi om. Så nu har hon ett rum som hon kan städa för det är inte så mycket saker överallt!!

I dag måndag så var jag hos tandläkaren men det gick bra inga hål eller trasiga lagningar!!! nÄSTAN BILLIGT 580:-

Nu så ska jag snart åka in till forsbacka och slänga sängar och trasiga saker. Sedan är det ringträning i Sandviken.

Här är bildbevis på att Akilles KAN stå still! Här som BIR valp på special.

 

Måndagen den 16 augusti 2010 kl. 11:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Onsdag

Vad det är tråkigt när det inte lyser en sol på himlen. Jag skulle behöva en sol minst två timmar när jag kommer ut från jobbet så man blir på lite bättre humör.

Jag har fortfarande inte fått svar om jag ska jobba på lördag eller om jag ska vara ledig på fredag eller onsdag nästa vecka. Jag sa att om jag ska jobba på måndagen så ska jag vara ledig på onsdagen, men först var det ok sedan, nej det går nog inte.... Han har svårt att plannera!!!! Han är ingen drömmchef precis!!

Känner mig som Måne ser ut ungefär

Man blir galen av att inte kunna plannera och fixa iförväg. Djävla tölp!!

Sitter och äter frukost och ska åka till jobbet strax så vi hörs sedan någon dag!

 

Onsdagen den 11 augusti 2010 kl. 07:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Måndag oäk!

Nu är det måndag och jag måste jobba.... Kanske får ledigt nästa onsdag.....

Nedräkning....6 dagar kvar...

Också regn och rusk så att man inte vill för det. Huga vad det är tråkigt!

Men snart är det ledig helg om jag inte ska jobba på lördag det vet jag inte än!!

 

Måndagen den 9 augusti 2010 kl. 07:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Snart fredag

Jag längtar till helgen och lite ledighet. Jag och Lisa ska städa och så ska jag plocka bort dubbarna från vinterdäcken så jag kan sätta på dem innan jag opereras. Man får ha mönstrade däck året om.

Sedan så ska vi slappa och ta det lugnt. Men det är ju nedräkning så jag längtar till efter Norrköping. Låter kanske dumt men jag kanske blir smärtfri efter op så därför så längtar jag.

Visst så blir det jobbigt men det blir bra hoppas jag!!

I Norrköping så ska jag visa Gizmo och Pagos. Hoppas på bästa veteran på tanten och kanske Bir på Gizmo?

Den som lever får se!!

 

Torsdagen den 5 augusti 2010 kl. 20:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Regn?

Vaknade av att det regnade, det är så tråkigt. Jag skulle bli glad om det bara vore mulet i några dagar. Men jag bestämmer inte över vädret. I måndags så var det ringträning för första gången sedan i våras. Det kom ganska många hundar! Jag tycker det är kul att lära ut hur man visar och lurar domaren att se sådant som inte finns.

Nu äter hundarna och sedan måste jag åka till jobbet. Hundarna hemma har det bra morsan kommer och är sällskap och rastar de under dagarna när jag jobbar. Alla borde ha en perfekt morsa som kan ställa upp och ta hand om djuren när man måste jobba.

Dags att få upp Lisa och sätta fart, det är inte så kul at åka till jobbet ...........

 

Onsdagen den 4 augusti 2010 kl. 07:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Ransäter, oj

Jag kan bara säga oj mär det gäller resan till Ransäter.

Anna och Maria hämtade mig klockan 20 på lördagskvällen. Då startade vi vår färd till värmland. Vi kom fram vid ett på natten och rastade hundar och slog up ett nytt tält som jag hade köpt på ÖB förra året. Det skulle vara ett två manna tält!! 2x1.4m var det! Maria och jag liggandes på luftmadrasser i sovsäckar samt Pagos och Armas!! LITE trångt måste jag säga.... Men Maria somnade ganska fort så natten kom till liv med snarkningar typ björn!! Hundarna och jag sov emellanåt. Vid två tiden på natten så började det att regna ett fint vått regn! Jag tänkte att tältet är nytt så det borde hålla emot regn... vad jag bedrog mig!!

När vi klev upp vid sju snåret så var vi fuktiga kan man säga. Golvet var vattenfyllt så hundarna drack vatten liggandes på madrasserna! Men ny dag nya tag!! Upp packa ihop allt lätt fuktigt...In i bilen och till parkeringen vid utställningen.

In på området och hittade en bra plats under ett träd. Burar upp och bildade ett höghus så det skulle vara lite torrare. Sedan var det lite väntan i ökande regn och blåst till klockan nio! Då gick Gizmo , jag och Maria ner till ringen. Det var 18 stabysar anmälda! Ing-Marie Hagelin var domare. Också går Gizmo och blir BIR igen!! Häromi´s uppfödargrupp fick HP och blev bästagrupp!! Men gruppen fick inget i finalen senare. Nu var vi ganska nöjda då det faktiskt bara är andra gången vi visar honom.

NU lättade regnet så solen kom fram och värmde oss. Så var det dags för Tottie!!

Hon var inte på bästa humör idag. Hon stod mycket vackert på bordet men ville bara se efter matte när vi skulle trava... Troligtvis så ska hon börja löpa snart!?! Men hon fick en etta och blev trea i öppenklassen!!

Nu var frågan om vi skulle stanna till finalerna eller åka hem.

Jag kollade i katalogen och där stod ingen domare på grupp7!?!

Så bestämde vi att vi stannar om jag kör hem, självklart så kör jag.

När jag sedan kommer till uppsamlingsringen så kommer en domare som jag personligen har haft diskutioner med för länge sedan, men jag brukar inte anmäla för henne.

Vi springer in i finalen och blir placerade som trea!!!! OTROLIGT!!!!

Tack Maria för att jag får visa Gizmo till dessa framgångar!!

Nu är han anmäld till Norrköping.

 

Söndagen den 1 augusti 2010 kl. 22:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.