Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fridfull gårdag

Tänk vad det är skönt att åka bort en dag med alla hundar och bara mysa och ha trevligt. Igår var jag Lisa och Saga hos Jessica med familj. Vi innvaderade med sju hundar så det hördes lång väg! Zita är nu mera luttrad när vi kommer så det går utmärkt att släppa ihop alla utan gruff. Jessica är så snäll och klippte oss alla tre och Lisa blev lila och jag röd ( i håret). Hundarna var alldeles slut efter en hel dag borta så väl hemma så åt de sedan gick alla för att sova. Det är skönt att man kan ha alla med utan att någon bråkar eller storm skäller hela tiden. Dock tycker inte mina flock ledar hundar om Jessica´s grannar, de är pudlar som skäller och rusar fram mot staketet och hotar flocken! De skalle gärna uppfostra dessa hundar!

Nisse kom också på besök då fick inte pappa Armas och Toker vara med för de är något uppfostrande! Men tjejerna gick bra. Pagos ängnade lite tid på att visa alla vita tänder och se till att han visste sin plats! Även Storm talade om att man inte slickar unga damer i rumpan! Då kan de fräsa ifrån på skarpen. Nisse är en ståtlig hane efter Armas och Grå och bror till Zita och Dimma. Dock kan man nästan inte se att Dimma är släkt med de andra, hon är finlemmad och tanig och har sin mammas huvudform.

Nu ser jag fram emot söndagen då vi åker till Ransäter för att visa Tottie och Gizmo!! Och att jag kanske får sova lite om nätterna........

 

Tisdagen den 27 juli 2010 kl. 19:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

arbete igen

Jag har börjat ner räkningen av arbetsdagar. Det är 16 dagar kvar att jobba innan jag blir "ledig" i två månader. Jag hade önskat att det var färre, trivs ju inte speciellt.

Idag ska Lisa vara på fritids första dagen på sommarlovet. Ochjag vet inte var hon ska vara, på dagis eller på skolan?? Vi får väl se......

Nu ska hundarna få mat och jag äta frukost och väcka lilla prinssesan.

 

Tisdagen den 27 juli 2010 kl. 06:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.