Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

köping

Idag var det dags för att åka till Köping och ställa ut Tottie(corgi) och Gizmo(Stabbyhound). Det är Anna´s och Maria´s hundar. Jag blev hämtad klockan halv sju. Vi var framme vid halv nio. Som vanligt är det svårt med parkeringarna vid utställnings platsen, men vi fick en ganska bra plats relativt nära insläppen.

Vi började med att sätta oss vid Gizmos ring. Paul Stanton skulle dömma och det var en mycket trevlig stämmning runt ringen. När jag kliver in i ringen ler Paul och säger att det är fel ras som jag har i snöret!! Han skojjar med mig och jag svarar att tibbar (tibbetansk terrier) kan vara svart-vita minnsan!! Dock inte så stora som en stabby! När han sedan börjar med att känna på Gizmo så frågar han var jag hittat denna välbyggda hund? Jag svarar att jag hittat honom i skogen! Vad ska man säga!?! Han får cacib och blir bäst i rasen och slår sin syster som är wjw-08! Kul att slå sin syster!! Sedan flyttar vi oss till corgiringen. Det är fyra anmälda hundar, två tikar och två hanar. Öppenklass hanen fick cert och blev tvåa efter champion hanen som blev BIR. Tottie fick en tvåa! För hennes skulda var fel? men ALLT annat var utmärkt!?! Jag förstår inte varför hon inte fick sitt cert! :(((

Sedan så väntade vi på finalen! Gizmo skulle ju absolut visas i gruppen!! Det var nio rasrepresentanter i gruppen. På femte plats så kom en gameldansk hönsehund, fjärde en ungersk visla(tror jag) på tredje har jag glömt men på andra plats så kom GIZMO och jag !!!!!!!! Vann gjorde en irländsk setter!!!! Jättekul att visa honom till en så fantastisk placering första utställningen!!!! NU har vi stora förhoppningar inför Ransäter!!! TACK Maria för att jag får visa Gizmo!!!

 

Lördagen den 24 juli 2010 kl. 20:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.