Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ledig

Idag är det ledigt för det är en röd dag!!! Jippie!! En dag som börjar med att huset är strömlöst och kallt. Men efter några timmar så är elen tillbaka så man kan börja dagen.

Idag kommer Raja och Hydra på besök. Deras matte ska ut och åka båt och ha lite tid utan hundar. Jag ska fortsätta med min veranda och sedan städa inne, det behövs alltid :((  Men minst tre prommenader ska jag hinna med idag. Men jag hoppas att solen tittar farm lite senare så det blir trevligare att gå i skogen.

Vi plannerar en tur ner till Borås med alla hundarna. Den 3dje juli så har kennelklubben utställning så där ska vi anmäla: Kiro, Gordon, Måne, Ozzy, Maja,  Tova, Vinga, Chivi, Dimma, Pagos, Tottie(corgi) och ev valparna Manti och Hydra. Då för jag ihop en avel och en uppfödargrupp. Sedan på ras utställningen har vi tänkt: Gordon, Kiro,Måne, Armas, Viper, Ozzy, Maja, Vinga, Tova, Pagos, Sol, Raja, Storm, Manti, Hydra då får jag två avelsgrupper på Svk Fur utställningen!  Vi ska bo i en stuga som vi ska hyra utanför Borås. Det ska bli jättekul att träffa alla!! Kanske fler kommer?! Anna med Gross?! Det kommer bli härligt!! 

 

Torsdagen den 13 maj 2010 kl. 09:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.