Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Danmark

Nu är det dags att anmäla till world dog show. Vi ska åka ner med en avel och uppfödargrupp och Annas corgi samt Saras heeler. Jag har sparat länge och ser fram mot att åka ner till Herning och visa att våra Svenska hundar står för utmärkt kvalitet.

Vi kommer att bo i Malmö och ta broarna över till Herning. Vi kommer att vara fyra som åker och 8 hundar. Det tar fyra timmar att köra från Sverige till utställningen. Jag är inte så förtjust att åka färja som många andra ska göra.

 

Gordon, Armas och Viper är pojkarna som ska med. Alla kommer att gå i öppenklass och tävla mot varandra, tyvärr så vill jag inte anmäla någon i championklass. Pagos tävlar som veteran, Sol i öppenklass och Storm i juniorklass. Det innebär att vi har chansen att ta hem två cert och fyra titlar. Worldwinner, veteran och junior.

Det ska bli både kul och jobbigt att åka iväg med alla hundar. Det blir några aktiva dygn.

 

Jag har anmält mig och Akilles till en lydnadskurs med start i slutet av mars. Han måste få jobba och jag gör inte något om jag inte har lite press på mig. Han behöver få jobba helst varje dag så lite press blr bra.

 

Måndagen den 1 mars 2010 kl. 06:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.