Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästrikemästaren

Igårkväll var det dags att tävla mot BIR och BIM hundar i Årsunda. Det brukar vara så att alla mudi blir utslagna på en gång. MEN Kiro och Gordon samt Gunilla´s Tira klarade första omgången. Armas och Tova åkte ut. Andra omgången så skulle Kiro tävla mot en Briard (mycket snygg) och vann! Gordon däremot fick en svår mot tävlande en afganhund och förlorade. Tira gick mot en basenji och vann. Sedan var det en omgång veteraner där jag inte hade någon med. Sedan åt vi grekisk bufé. Himmla gott måste jag säga!!

Kiro in action.

 

Tova

 

Armas

Vackra Gordon!

 

Efter maten så var det dags. Kiro fick möta en fransk bulldogg och fick stryk. Så var det med det...Tira fick också stryk av en afganhund... sedan var det inga mudi kvar...

Gästrikemästare blev en bearded collie Farmarens Florian Prinzkrona. Och tvåa en engelsk springer spaniel Barecho Quest For Success.

Veteran mästare bleven basenji Senjifinx Erebor och tvåa en pomeranian Grandenspitz Sammyella.

Sedan var kvällen slut och det var dags att städa och diska. Jag torkde 100 vinglas och kaffekoppar med fat. Sedan var det dags att åka hem. Först packa in Gordon och Tova sedan burar och barnen. Lägga mattorna på taket och spänna fast dem. Jag kom hem halv två i morse.....Det är kul att jobba ideellt......

 

Söndagen den 21 februari 2010 kl. 13:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Hämtning

Igår blev han hämtad och skulle åka tåg i 12 timmar för att komma hem till sitt nya hem. Han valde dottern till sin matte nästan direkt. Alla mina hundar tyckte väldigt mycket om både mor och dotter. Det som är roligast är att dottern fick en puss på näsan av Chivi!! Hon som inte brukar gå så nära främmande!! Än har jag inte hört av dem men jag förutsätter att allt gått bra.

Unicorn 6 veckor.

 

Söndagen den 21 februari 2010 kl. 12:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.