Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Måndag

Dagen har varit lugn och hundarna och jag har tagit en lugn dag och myst i sängen. Nu på kvällen så kom Lirkus och Tessan hit med Gordon så han får träffa Manticore. Han tycker att valparna är ganska äckliga när de är vid hans tassar.

Valparna har nu inspekterat hela köket samt vardagsrummet. Alla hundar utom Chivi går med valparna när de är ute ur hagen. Chivi vill fortfarande äta lite hårt på dem så hon får vänta lite till med att umgås med dem. Valparna har redan lärt sig att Pagos ska man inte nosa eller bita på hon uppskattar inte heller att man försöker snutta.... Toker och Armas är mycket försiktiga och tvättar de små. Men om de små försöker smaka på en tass så flyr de :)) Dimma och Storm har blivit barn vakter och busar och håller reda på alla när de är ute.

Tessan fotade en hel del så nu finns det snart bilder på valparna när de står upp. Nu är det inte så enkelt att få en fyra veckors valp att stå still så ha en smula förtröstan när det gäller dessa bilder. På tisdag skulle hon lägga ut bilderna så in och kolla på Sol´s valpar då!!

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Helgen

Helgen har varit bra med en hel del besök hos valparna. På lördagen kom Jessica med familj ( Zita´s familj) sedan kom Maud och hennes man och en av döttrarna (Animalkompaniet´s kennel). Så valparna var ganska slut efter dagen. Nu äter de mat två gånger om dagen så det är mycket fart i dem nu. På söndagen kom Viper´s husse och matte förbi och tittade valpar och pratade lite om var Viper ska ställas ut. Det blir på Lilla Stockholm.

Annars är allt lugnt här i huset om man bortser från att valparna gärna vaknar vid fyra på morgonen.....

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 06:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.