Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

dagen efter

Igår var jag till Sockholm och blev stucken i nacken och fick insprutat både bedövning och kortison. det var nog det värsta jag varit med om... Men svaret blev att det går att operera!! Det blir förhoppningsvis senare i år.

Igår kom Tessan och hon hjälper mig här hemma med hundarna. En underbar vän!! Nu ska vi ta ut valparna för första gången i snön så det kommer bilder senare under eftermiddagen!!

 

Fredagen den 29 januari 2010 kl. 10:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Måndag

Dagen har varit lugn och hundarna och jag har tagit en lugn dag och myst i sängen. Nu på kvällen så kom Lirkus och Tessan hit med Gordon så han får träffa Manticore. Han tycker att valparna är ganska äckliga när de är vid hans tassar.

Valparna har nu inspekterat hela köket samt vardagsrummet. Alla hundar utom Chivi går med valparna när de är ute ur hagen. Chivi vill fortfarande äta lite hårt på dem så hon får vänta lite till med att umgås med dem. Valparna har redan lärt sig att Pagos ska man inte nosa eller bita på hon uppskattar inte heller att man försöker snutta.... Toker och Armas är mycket försiktiga och tvättar de små. Men om de små försöker smaka på en tass så flyr de :)) Dimma och Storm har blivit barn vakter och busar och håller reda på alla när de är ute.

Tessan fotade en hel del så nu finns det snart bilder på valparna när de står upp. Nu är det inte så enkelt att få en fyra veckors valp att stå still så ha en smula förtröstan när det gäller dessa bilder. På tisdag skulle hon lägga ut bilderna så in och kolla på Sol´s valpar då!!

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Helgen

Helgen har varit bra med en hel del besök hos valparna. På lördagen kom Jessica med familj ( Zita´s familj) sedan kom Maud och hennes man och en av döttrarna (Animalkompaniet´s kennel). Så valparna var ganska slut efter dagen. Nu äter de mat två gånger om dagen så det är mycket fart i dem nu. På söndagen kom Viper´s husse och matte förbi och tittade valpar och pratade lite om var Viper ska ställas ut. Det blir på Lilla Stockholm.

Annars är allt lugnt här i huset om man bortser från att valparna gärna vaknar vid fyra på morgonen.....

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 06:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Besiktning

Nja den gick igenom med två tvåor men jag är nöjd ändå för i övrigt så är bilen ok!! På måndag ska jag kontakta en verkstad så får vi se hur dyrt det blir.

 

Valparna växer otroligt! De kommer när man pratar med dem och pussas när de kommer nära ansiktet :)) Det pussas mycket just nu här hemma :)))

 

Fredagen den 15 januari 2010 kl. 19:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen

Idag kom brevet som man hoppas på men även fruktar, blodprovs svaret. Han hade tillräckligt med antikroppar för att få åka utomlands. Jätte kul men nästa vecka tar vi Anna´s Tottie corgin, då tar vi blodprov så får vi se vad som händer. Sedan är det Pagos, Sol, Storm och Viper tur. Jag hoppas att även Gordon har tur denna gång så han får följa med till Danmark. Men det dröjer till mars innan vi vet.

Valparna åt mat för första gången igår kväll. Det var jätte gott tyckte de :)) Idag fick de tidigare vid fem redan och då åt de upp tre deciliter uppblött. De är hungriga barnen. Nu får de royals starter puppy som är bäst att börja med sedan blir det valpfoder och lite blandat för att stärka magarna.

Imorgon bitti ska jag och besiktiga bilen. . . Hoppas att den går igenom..... Jag är lite orolig.... jag har inte haft någon bil som gått igenom under alla år så vi får väl se vad som händer.

 

Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 17:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Göteborg

Viper och jag tog tåget till Göteborg i fredags men kom inte så långt... Vi anlände till Stockholm en och en halv timme försenade så mitt anslutande tåg hade redan åkt.... Byte av biljett och en timmes väntan på Centralen för att upptäcka att även detta tåg var försenat i en halv timme. När vi sen kommer iväg så får jag åka omvägen via Göteborg istället för direkt till Borås. Detta gjorde att vi kom till Borås kvart i ett på lördags morgonen istället för halv tio på fredagskvällen... Underbara Börje kom och hämtade oss på stationen och sedan hem till en varm säng hos Börje. Några timmars sömn, sedan upp och iväg till utställningen. Det var första gången som Börje och Tula tävlade i klass tre i både agility och hopp så jag tyckte de var fantastiska då även världsmästaren inte gick felfri av banan. Han diskade sig alla fyra loppen men det var svåra banor!!!! För Viper gick det bättre! Han blev bäst i rasen båda dagarna med cert och cacib. Det var ju min dröm att han skulle få detta!! Nu ska vi troligtvis satsa på Lilla Stockholm så kanske han får sitt championat innan hans tilltänkta valpar föds. Hem gick resan bra förutom att det satt en dam och skröt med hög röst om sina pappisar bredvid mig..... Jag var hemma strax efter elva så det gick jättebra hem.

 

Måndagen den 11 januari 2010 kl. 08:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Kallt!!!!!!!!!!!

Idag vid klockan sju så var det -30 grader!!!! Det är jättekallt! Hundarna klarar inte att vara ute mer än 5 minuter åt gången för att de får kramp i tassarna.

Valparna har flyttat upp till vardagsrummet där det är varmare och mer mitt i allt som händer. Chivi skulle vilja äta lite på de små men Sol talar om att de får man INTE! Akilles får inte ens titta på valparna för Sol. Han blir arg då....

Tessan och hennes mamma och syster var här och pussade på valpar och naturligtvis så fotade Tessan. Bilderna kommer ut under kvällen. De fick problem när de åkte hem då bilen kokade i Sandviken 5minuter hemifrån.....

Nu är det -27 grader och svinkallt ute, men jag var ute och startade bilen. Så körde jag en bit när den blivit varm. Nu hoppas jag att den startar imorgon bitti när jag ska till jobbet.

 

Onsdagen den 6 januari 2010 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Rabies blodprov

Idag var jag och tog blodprov på Armas för att kolla om han har tillräckligt med antikroppar för att få åka utomlands. Nu väntar vi på svar med andakt.....

 

Tova har fixat lite på egen hand och parade sig med Pascha när ingen märkte att hon löpte.... Idag fick hon abortspruta och skall få en till imorgon. Hon ska inte få välja själv allting....

 

Valparna går in och ut ur valplådan helt utan hjälp och till Sol´s förtret. Hon hettsar inte upp sig men hon blänger på sina barn..

 

Måndagen den 4 januari 2010 kl. 20:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Namn

Nu har jag bestämt vad valparna ska heta.

Marie´s tik Mrs Mermaid

Jessica´s och min tik Mrs Hydra

Tessan´s hane Mr Manticore

hanen som är helt svart Mr Griffin

hanen som har lite vitt på bröstet Mr Tauru

hanen som har för mycket vitt Mr Unicorn

Så nu är de alla namngivna och är endast 15 dagar gamla.

 

Det är tur att Tessan hittade länken till mytologiska djur så att jag kunde finna bra namn.

Idag har jag skottat snö från taket då det ligger 60cm djupt! Hundarna har vant sig vid kylan så nu är det race på tomten!! Och Tova gräver gångar så hon är vit när hon kommer in.

 

Söndagen den 3 januari 2010 kl. 13:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.