Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma !

Efter en veckas arbete inför och genomförandet av Hund-09 så har jag kommit hem, äntligen. Jag tycker det är kul att jobba men det finns alltid saker som kan förbättras. Något som var jättekul var att Hundsport kom och intervjuade Göthe!! Vi har jobbat ihop sedan 1980. På Stora Stockholmsutställningen och på andra utställningar. Han är kommissarie på Österbybruk bland annat!! En fantastisk man som lägger ner massor av ideell kraft och tid på Österbybruk. Det ska bli kul att läsa om honom!!

 

Gordon och Vinga ställdes på Hund-09 och nu slog Vinga Gordon men det har ju ingen betydelse för de är ju halvsyskon med samma pappa, Toker. Akilles fick följa med och vara i montern med Elin vilket han verkade ta med ro.... Han var ganska trött på lördagskvällen när jag träffade honom. Jag träffade Gross som är Månes bror. Han tävlade i freestyle på söndagen och han var jätteduktig!! Han är ju inte två år än!!! Duktigt Anna och Gross!!

 

När jag kom hem så överföll hundarna mig!! De har saknat mig, tror jag...... Sol har fått mjölk så jag tror inte att hon väntar till i helgen med att valpa........ Hon får valpa från och med torsdag inte före..... Då har hon gått 60 dagar på första parningen... Härligt med smått i huset igen:)))

 

Måndagen den 14 december 2009 kl. 20:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.