Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Flera duktiga hundar

Det är flera duktiga hundar med ägare som jag har missat med fina resultat!! Ber så mycket om ursäkt! Kommer att uppdatera listan vid årets slut så där på nyårsafton i fullt tänt hus med mycket musik så Armas inte behöver bli rädd.

 

Armas var på rymmen i två månader förra året och jag åter fick honom på nyårsafton. Det var den värsta tiden i mitt liv! Jag grät nästan konstant när han var borta och sov ytterst lite. Efter att han kom hem så var han klart skotträdd och även lite konstig på andra sätt. Däremot så kände han igen mig när jag hämtade honom!! Av denna anledning så är han mig väldigt nära hjärtat och är med mig nästan jämnt. Det är svårt att förklara vad jag och han har mellan oss. Det måste ses! Eller upplevas själv!

 

Jag har inte haft så många hundar som verkligen står så nära en som Armas och Pagos just nu. De andra är mina hundar men det är något särskilt med dem!

 

Just nu sitter jag och funderar över livet. Man ska nog inte göra det så ofta för man blir sentimental.

 

Under många år så har jag levt men en smärta efter att ha blivit påkörd bakifrån. Jag var stillastående och killen kom i 90 km. Jag åkte därifrån i min bil som var ganska illa åtgången men som gick att köra. Åkte hem till morsan och lämnade av de två hundarna som var med, de klarade sig utan skador. Sedan körde jag till sjukhuset och fick sitta å vänta i 4 timmar. När jag sedan kom in till läkaren så hade han en student med sig som frågade om hon fick vara med. Sedan instruerade läkaren att här kunde man ha ont efter att ha blivit påkörd. Och så satte han fingret på nacken och jag knäade av smärta. Efter den natten så blev det värktabletter och kiropraktorer, men ingen som sa att du kan bli bra . Endast att  det går över så ät dessa så kan du jobba ändå!! Och glöm inte den obligatoriska klappen på huvudet!! I 19år har jag haft ont men det senaste året har  smärtan ökat radikalt! NU äntligen har jag fått magnetröntgen och där visar det sig att jag HAR ett problem i nacken mellan 5-6 kotan!! Det är första gången på alla dessa år som en läkare har lyssnat på va jag har sagt!! Det värsta är att jag har fått följd sjukdomar , fibromyalgi och för ett par veckor sedan så fick jag konstig känsel i halva ansiktet och kollade med en läkare vad det var. Bells ansiktsförlamning som man inte vet var den kommer utav.  Det känns som om halva ansiktet är bort domnad men ytterst lite känsel.

 

Tisdagen den 10 november 2009 kl. 21:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.