Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Norge

Armas är nu på väg med Sara för att ställas ut på Norskvinnar utställning!! Där kommer även Tira och Tula att visas!! Det är 5st anmälda och  de andra två är från Sigerdrivas kennel i Norge.

 

Sara har ställt Armas till SUCH och ytterligare ett cert så nu har hon att ta hem ett NUCH?! OM allt går som jag skulle önska!!

 

Sol är mycket dräktig och har redan en mage!! Så nog blir det valpar alltid!!

 

Fredagen den 27 november 2009 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Bildblogg

Tänkte lägga ut lite nyare bilder i bloggen :)

 

 

Det var några nyare kort :)

 

Lördagen den 21 november 2009 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen fredag

Härligt med en hel helg hemma med hundar !! Lisa ska på pyjamasparty. Och jag blir ensam med alla hundar. På lördag så ska jag till special läkare som ska ge mig domen på min rygg och nacke..... Vi får se vad som händer....

 

Men först på morgonen ska hundar och jag ut på långpromenad!! Och bli skitiga igen!!

 

Fredagen den 20 november 2009 kl. 19:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Skitiga hundar

Hur härligt det än är med skogspromenader så önskar jag av hela mitt hjärta att det fryser till snart!! Igår kväll så badade jag Toker, Armas, Akilles, Pagos och Sol! Naturligtvis!

 

Nu i helgen ska Sara komma hit och visa doftljus! Det är härligt med ljus som tar bort den blöta hund doften!! Mullbär ärr min och hundarnas favorit.

 

Nu när hundarna är rena (för stunden) så är det dags för resten av huset! Det måste ju se lite beboligt ut när det kommer främmande.......

 

Nä iväg och bada hundarna!!

 

Onsdagen den 18 november 2009 kl. 18:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Uppdatering

Nya bilder finns att kika på under albumen :

Akilles, Chivi, Dimma, Hundbilder, Måne, Pagos, Sol, Storm

Kika gärna och lämna en kommentar eller två :)

 

 

Även lagt ut en kort film på 10st hundar som leker med varandra :)

 

 

Tisdagen den 17 november 2009 kl. 22:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hundvakt

Tack för hjälpen Tessan!!! Du tar hand om mina hundar på ett underbart sätt och de älskar dig med hela sina kroppar!!! Speciellt nu när det är smutsigt ute!! :-))  En helt fantastisk tjej som alltid ställer upp!! TACK för att du finns!!!!

 

Sol beter sig som om hon är dräktig. Hon är lugn och agerar polis mot de som inte kan vara lugna! Speciellt Flicka och Akilles!! Tessan kommer att vara här när valparna skall födas så hon får vara med när hennes valp föds!! Det ger en speciell känsla att vara med när de kommer till!!

 

Morsan är ju på semester så hennes hundar är här. De uppför sig tillräckligt bra. Flicka är en riktig retsticka!! Hon vill gärna tassa på Rosa så hon låter så där roligt!!

 

Och så en hälsning till Morsan som kan läsa på nätet. Allt är bra och på lördag skall jag till specialistläkarna! Du vet!!!! Sköt om dig och njut av värmen och solen!! Just nu är hela byn full med militärer som övar och skjuter så du kan vara glad att du inte är hemma!!

 

Måndagen den 16 november 2009 kl. 20:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Heeler utställning

Åkte ner och var ringsekreterare på heeler utställning i Väröbacka. Detta var på lördagen och sedan på kvällen var det dags för middag med domare och fukntionärer. Vilken utsökt mat helt fantastisk!!!! Myket trevligt sällskap!! Sedan hem till stugan och sätta sig och titta på körslaget!! Med en drink i handen och godis och chips på bordet!! GOTT!! På söndag morgon så åkte vi till ULLARED och skulle bara titta lite!! Jag handlade upp en tusenlapp på bra saker. 4 par byxor och två bh , Lisa fick några julklapps kläder som hon får vänta med!! Gordon fick en gås som låter.

Sedan styrde vi kosan HEM!!

 

Söndagen den 15 november 2009 kl. 20:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Flera duktiga hundar

Det är flera duktiga hundar med ägare som jag har missat med fina resultat!! Ber så mycket om ursäkt! Kommer att uppdatera listan vid årets slut så där på nyårsafton i fullt tänt hus med mycket musik så Armas inte behöver bli rädd.

 

Armas var på rymmen i två månader förra året och jag åter fick honom på nyårsafton. Det var den värsta tiden i mitt liv! Jag grät nästan konstant när han var borta och sov ytterst lite. Efter att han kom hem så var han klart skotträdd och även lite konstig på andra sätt. Däremot så kände han igen mig när jag hämtade honom!! Av denna anledning så är han mig väldigt nära hjärtat och är med mig nästan jämnt. Det är svårt att förklara vad jag och han har mellan oss. Det måste ses! Eller upplevas själv!

 

Jag har inte haft så många hundar som verkligen står så nära en som Armas och Pagos just nu. De andra är mina hundar men det är något särskilt med dem!

 

Just nu sitter jag och funderar över livet. Man ska nog inte göra det så ofta för man blir sentimental.

 

Under många år så har jag levt men en smärta efter att ha blivit påkörd bakifrån. Jag var stillastående och killen kom i 90 km. Jag åkte därifrån i min bil som var ganska illa åtgången men som gick att köra. Åkte hem till morsan och lämnade av de två hundarna som var med, de klarade sig utan skador. Sedan körde jag till sjukhuset och fick sitta å vänta i 4 timmar. När jag sedan kom in till läkaren så hade han en student med sig som frågade om hon fick vara med. Sedan instruerade läkaren att här kunde man ha ont efter att ha blivit påkörd. Och så satte han fingret på nacken och jag knäade av smärta. Efter den natten så blev det värktabletter och kiropraktorer, men ingen som sa att du kan bli bra . Endast att  det går över så ät dessa så kan du jobba ändå!! Och glöm inte den obligatoriska klappen på huvudet!! I 19år har jag haft ont men det senaste året har  smärtan ökat radikalt! NU äntligen har jag fått magnetröntgen och där visar det sig att jag HAR ett problem i nacken mellan 5-6 kotan!! Det är första gången på alla dessa år som en läkare har lyssnat på va jag har sagt!! Det värsta är att jag har fått följd sjukdomar , fibromyalgi och för ett par veckor sedan så fick jag konstig känsel i halva ansiktet och kollade med en läkare vad det var. Bells ansiktsförlamning som man inte vet var den kommer utav.  Det känns som om halva ansiktet är bort domnad men ytterst lite känsel.

 

Tisdagen den 10 november 2009 kl. 21:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vinster under 2009!

Här nedan så har jag sammaställt årets resultat för Mog-ur´s hundar och självklart Gordon som är en foderhund.

Armas  SUCH  2009-09-06

Sol    SUCH  2009-04-10

Pascha  SUCH  2009-10-03

Kiro  SUCH   2009-08-09

Tova   SUCH  2009-05-24

Tiril    SUCH  2009-06-14

Tula SUCH  2009-11-01

Gordon   SUCH   2009-05-24

Detta var utställningschampionaten!!

 

Shira (Nera)   Svensk agility championat i både hopp och agility!

 

Delphinium  LP1   2009-05-02

Gordon    första pris i lydnadsklass 1

Vinga   första pris i lydnadsklass 1

Tula    första pris i lydnadsklass 1

 

Svensk vinnare 2009 blev Vinga och Gordon!!

 

Tokers avelsgrupper  har blivit placerade:

BIG 4 i Malmö på Svensk vinnar utställning

BIG 4 i Norrköping

BIG 5  i Växjö

och BIS på SVKFUR i Högbo

 

Uppfödargrupperna har fått HP

Malmö SKK

Norrköping SKK

Vöxjö SKK

Högbo SVKFUR

Det är underbara hundar och ägare som tävlat under året men det är inte slut än!!

 

 

Tisdagen den 3 november 2009 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

växjö

Det gick så bra som det bara kan i drömmen!! Vinga Bir Tula cert och den åttonde championen i år!! Kiro Bim och Måne första certet och andra bästa hane. Gordon trea bästa hane. HP på både uppfödargruppen och avelsgruppen efter Toker. Och i finalen blev Tokers avelsgrupp reservplaserade av sex grupper!!!!!

 

Måndagen den 2 november 2009 kl. 16:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.