Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mörkt och blött

Nu är iallafall hösten här med regn och blöta, skitiga och leriga hundar. Mörkt tidigt på kvällen så alla kvälls prommenader blir i fullständigt mörker! Det finns inga gatubelysningar här!! Men hundarna tycker det är helt ok bara de får springa lösa!! Och när det är mörkt så slipper man alla jakthundar som kommer till tomten!! De vill ju gärna komma och kolla mina löptikar på nära håll! Men mina tjejer vill inte ha någon jakthund oavsett vad för ras det är, det talar de om med bestämdhet!!

 

Söndagen den 25 oktober 2009 kl. 17:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vinter?

Det blir kallare å kallare och man ser på golvet att det har regnat ute! Just nu är det mycket städande och damsugande. Varje gång de är ute tar de med sig lite natur hem. Det är nog för att de vill komma ihåg hur det är att gå på jord istället för snö. För snö kommer det att bli!! Mycket rönnbär och fuktigt betyder (tror jag) mycket snö. Det får gärna komma bara efter Växjö helgen den 1 november!!!! Jag vill gärna köra i bra väder!!

Sol går nu i väntans tider och det blir nedkomst ca 20-22 december!! :)))

Det ska bli spännande och se vad det blir!!!

 

Tisdagen den 20 oktober 2009 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nya bilder

Har nu lagt upp lite nya bilder under albumen : Toker, Dimma och hundbilder

Korten är taga vid solnedgång ute i skogen så ljuset var inte det bästa :P

 

 

Måndagen den 19 oktober 2009 kl. 17:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Parade

Idag söndag så parade Gordon  Sol!! Nu väntas valpar ca 20 december!!!!! Hoppas allt går bra och att vi får det vi önskar oss!! Minst en hane och två tikar!!Just nu är de ute och flörtar med varandra. De sköter parningen helt själva precis som i naturen.

 

Söndagen den 18 oktober 2009 kl. 20:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Höst

Hösten nalkas med stormsteg och det blir kallare. Hundarna börjar tycka att det är kallt på morgonen när de går ut för första kissen.  Pagos har börjat löpa och Rosa är på väg ur sitt höglöp. Pojkarna har fullt upp med att visa sig på styva linan. Akilles fick på nöten idag efter att ha uppfört sig mycket dåligt mot Kiro. Han kanske lär sig med tiden att inte kaxsa mot äldre hanar!?! Ser fram emot att åka ner till Växjö med några hundar, det var 8 anmälda och jag vet vilka 5 st är så det blir kul med lite konkurense! Håller i en utbildning i helgen och imorgon ska Lisa och jag åka till Jessica och klippa oss!! Då ska Storm och Dimma följa med!!

 

Lördagen den 10 oktober 2009 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ändrade planer

Pratade med Karin om Tuzon och Chivi-kullen.  Av olika anledningar så blir inte denna kombination av.  Det som är planerat är Sol-Gordon och denna kombination blir nog snart av då hon löper!!!!!!!!  Eventuellt kanske Tira ska paras men det får vi se.

 

Onsdagen den 7 oktober 2009 kl. 20:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En ny kantarell!

Idag tog jag en tur upp till Sundsvall. Jag hade endast med mig Pascha. Det var tre anmälda och han hade Tuzon som konkurent i öppenklassen. Tuzon tyckte inte om domaren så han fick inte vara med i konkurensen. Vilket gjorde att Pascha fick sitt CHAMPIONAT!!! Tira blev bästa tik men Pascha slog tyvärr henne i Bir och Bim. Vi stannade till finalen men åkte ut som vanligt :-))) Men en pumi blev grupp 4!!!

 

Lördagen den 3 oktober 2009 kl. 20:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sundsvall

Imorgon bitti är det dags att åka upp till Sundsvall och tävla om ett cert till Pascha. Tira är anmäld i championklass och Tuzon och Pascha ska slåss om cert!! Jag hoppas att Pascha får det men det går utmärtk om Tuzon får det också!! Helst vill jag att Tira tar Biret men det är domaren som dömer. Det är Benny Blid Von ......... Han är mycket duktig på mudi de gånger jag har ställt för honom. Håll tummarna så får vi se imorgon!!

 

Fredagen den 2 oktober 2009 kl. 22:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.