Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

besök på jobbet

Idag kom Dimmas syster Nera in till jobbet! Hon är jätte söt! Vilken trevlig valp hon är. Väl musklad, välpälsad och ser mycket bra ut rent anatomiskt. Hela den här kulle efter Grå och Armas är både snygga och trevliga. Nu är de 6 mån och börjar verkligen få sina personligheter!! Pojkarna är som alla tånårsgrabbar jobbiga medans tjejerna är mera medgörliga just nu deras tid kommer också!!

 

Tisdagen den 28 april 2009 kl. 21:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Västerås i söndags

I söndags så tog jag Sol med mig ner till Västerås utställningen. Det var 4 st mudi anmälda vilket är jätte kul!! Det var Tessan med Gordon, Karin med Cash, Gunilla med Tira och Sol. Sol blev ju champion i Kista så hon fick byta klass på plats till Gunillas lycka. Båda pojkarna stod för championat och det var Cash som tog det först med Gordon som tvåa bästa hane!! Men Tira slog dem alla med att få sitt första cert och bli BIR!! Sol som andra bästa tik, hon kunde inte låta bli att skutta som en känguru..... ETT JÄTTE GRATTIS TILL TIRAS FÖRSTA CERT!!

ETT ÄNNU STÖRRE GRATTIS TILL CASH FÖR CHAMPIONATET!!!!

Jag hoppas att Gordon får sitt championat på Österbybruk!!

 

Måndagen den 27 april 2009 kl. 22:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kaos

Måndagen börjar med vackert väder men lite kallt. Hundarna och jag skickar Lisa till skolan och sedan bär det iväg till Sandviken för att handla och träna Dimma att åka bil och gå lite på stan. Sedan hem och ut till skogen på en lång prommenad. Tyvärr så får inte Chivi åka bil nu när det är ca 15 dagar kvar till nedkomst. Sedan hem och äta lunch tillsammans med Chivi som också får lite extra. Nu åker jag hemmifrån med alla hundar hemma och allt är lugnt..... Hämtar Lisa och har samtal med skolan. NU börjar kaoset!! När vi kommer hem så har vägverket sågat ner tre träd där ett har förstört hörnstolpen till staketet och hela uppfarten är full men grenar!! När vi kommer in så är det uppstressade hundar som har spytt och skitigt på hela golvet! Undrar vad som hänt!! Ringer och skäller på ansvarig som svarar att han kommer ut imorgon för det är för sent att åka ut nu. Jag blir VANSINNIG! Börjar kratta gården på löv och grenar och svär!!!! Hoppas nu bara att inte Chivi blev så skrämd att hon börjar valpa för tidigt!! Till kvällsmaten var det inte alla som ville äta utan lite påtryckning. Nu hoppas jag på att vi får en god natts sömn och alla grenar försvinner imorgon.

 

Måndagen den 20 april 2009 kl. 21:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Besök från Järvsö

I söndags kom Maud med familj från Järvsö. En 14månaders Beauceron en 9månaders långhårig schäfer och Douglas 10årig heeler från mig. Fantastiskt att han är så fräsh och pigg. Maud har även haft en bror till min stamtik Tunya(mudi). Och nu kände hon att det var dags för en ny mudi!! Alla tre satt och hade ömsom Toker , Sol, Pagos eller Måne och för första gången satt Chivi stilla i ett främmande knä!! Dimma tyckte det var lite konstigt till det var dags att åka hem då ville hon vara med. Även Rosa var med på att sitta och bli kliad i knät.

 

Måndagen den 20 april 2009 kl. 21:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Lördag hos Karin

Vi tog en sväng om Sandviken och hämtade Tessan och Gordon för att hälsa på Karin Håll. Med på turen var Dimma, Sol och Måne. Alla uppförde sig exemplariskt och lekte med Cash medans Gordon har skadat sin tass och inte får leka. Mest imponerad blev jag av Dimma som visade att hon är stilig (se första sidan)!! Sol som har svårt att leka med nya hundar lekte med Cash och apporterade leksaker som om hon inte gjort annat i hela sitt liv!! Måne är ju som han är och är lite fånig och nu när han blivit ett år så börjar han väl bli lite mer kille. Tessan hade kameran med så det blev några bra bilder se under Måne, Sol, Dimma och hundbilder. Tessan är jätte duktig på att få bra bilder på hundarna!!

 

Söndagen den 19 april 2009 kl. 21:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Underbara hundar och människor

I lördags så fick vackra Gordon sitt andra cert och blev BIR !! GRATTIS!!! Även Sol uppförde sig mycket bra och fick sitt sista cert och blev svensk utställningschampion!! Ett stort TACK till Tessan och Gordon som inte ger upp!!

Flicka ställdes också ut med bra resultat. Hon blev 5 i öppen klassen med 6 deltagare.  Hon var så glad och viftade på svansen nästan hela tiden. Anette från Skärplinge var med och hennes Petit brabancon blev 4 bästa tik av 9st tikar totalt. En helt underbar lördag med tanke på alla resultat. Tyvärr så måste jag säga att hallen inte var den bästa både dåligt ventilerad och ganska hal för hundarna.

 

Söndagen den 12 april 2009 kl. 20:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Påsk

Nu är det påsk med konstiga människor som knacka på och vill ha godis De vill inte ha hundgodis detta tycker alla hundar är helt ok bara inte deras godis går åt!! Sol och Gordon skall till Kista och ställas ut. Hoppas att Gordon får ett cert till då är det endast ett cert kvar!! Sol står för chamionat så om hon uppför sig och inte studdsar så kanske hon blir en svamp imorgon!!

 

Torsdagen den 9 april 2009 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.