Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kommande parning

 

Imorgon skall Pascha HD-röntgas!! Hoppas att han har A vilket jag tror men det går bra med B också. Senare nästa vecka skall han para Chivi. Hon har börjat löpa efter 11 månader. Nu hoppas vi på att det blir två tikar, en till Skåne och en till mig!!

 

Onsdagen den 25 februari 2009 kl. 21:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Gästrikemästaren

I lördags var det dags för Gästrikemästaren. Hundar som blivit Bir eller Bim på officiell utställning under 2008 är välkomna att anmäla sig. Jag hade med mig Toker, Tova, Kiro och Sol. Den helt underbara Terese hjälpte mig med att visa Toker och Tova som hon gjorde galant!! Terese är jätteduktig på att visa hundar!! Hon är också en av få som mina hundar älskar. Det gick inge bra för mina mudisar men de är en erfarenhet rikare, vilket är mycket nyttigt.

 

Tisdagen den 17 februari 2009 kl. 18:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Snöstorm

Vilket underbart söndagsväder! Det har snöat hela natten så nu har vi ca 1/2 meter snö. Hundarna älskar att busa och gräva. Men de tycker det är ganska skönt att komma in och bli torkade och sedan mysa i soffan. Efter en prommenad i skogen så ska Lisa och jag gå på bio och se Bolt. Sedan ska Måne åka till Terese och Gordon. Han ska vara sällskap åt Gordon plus att Terese ska träna Måne i staden med människor, bilar, hundar och allt som inte finns på landet.

 

Söndagen den 8 februari 2009 kl. 10:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ingen sol

En tråkig och mulen torsdag som bara hundarna tycker är rolig. Vi har anmält till Malmö utställningen i mars. Toker, Kiro, Gordon, Tova och Vinga ska ställas. Jag hoppas på bästa uppfödargrupp och avelsgrupp. Och gärna att Tova och Gordon får cert ! Och så skulle jag vilja ha Bir och Bim men det är inte jag som är domare! Tina Permo är en duktig och trevlig domare!! Anna´s corgi ska också följa med hon går i juniorklass så vi får se. Det krävs lite träning så att hon går och står ordentligt!!

 

Torsdagen den 5 februari 2009 kl. 17:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Grå och Sam

Dagarna går och mycket händer! Grå har prov flyttat till Sandviken till en pensionär. Hon får det jätte bra om de kan samsas. Sam har också fått ett hem. Hon flyttade igår till Kumla. Jag tror det blev kärlek vid första ögonkastet!! Lycka till båda två!!

 

Onsdagen den 4 februari 2009 kl. 05:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.